Kawasaki KX450
Kawasaki KX450
Kawasaki KX450
Kawasaki KX450
Vanaf 10.249 €

KX450

De KX-motoren van Kawasaki brachten een groot aantal kampioenen voort. De drang om er nog meer voort te brengen is sterker dan ooit. Ons gloednieuwe paradepaardje op crossgebied, de KX450, biedt next-level engineering en competenties om de circuits te domineren. In de afgelopen 50 jaar hebben we geleerd wat er nodig is om te winnen en om aan de top te blijven. Deze KX450 is de belichaming van alles dat we in die 5 decennia hebben geleerd.

De 2024 KX450 behoudt zijn robuuste betrouwbaarheid en prestaties, terwijl hij nieuwe, op de rijder gerichte racetechnologie integreert. Zo werd het motorblok van deze GP-winnende MX-machine nog sterker. Een hydraulische koppeling, een elektrische starter en launch control zorgen daarbij dat je het maximale uit het blok kunt halen. Het 2024-model gaat echter nog een stap verder: Als eerste KX-model is hij uitgerust met Kawasaki Traction Control èn Power-modi, die via de Rideology KX app aan te passen zijn.

Voor het 2024-model werd eveneens een geheel nieuw frame ontwikkeld, dat door een geoptimaliseerde stijfheidsbalans bijdraagt bij aan een betere feedback. Dat vertaalt zich in een scherpere handling op een breed scala aan circuits. Een verbeterd remsysteem met geperforeerde Braking/Sunstar-remschijven geeft meer controle over de remmen, zodat je met meer vertrouwen de bochten instuurt. Daarbij helpt ook de verbeterde bewegingsvrijheid, die ontstaat door nieuw ontworpen kuipdelen, zijkappen en achterspatborden.

Lees meer op onze Kawasaki website